Είδη που καθαρίζουμε

paploma kouvertes ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ - ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ-ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ
Πλένονται το καθένα μόνο του για την δική σας υγιεινή με εγκεκριμένα απορρυπαντικά και μαλακτικά και για αυτό παραδίδονται σε μια μέρα ακόμα και 3 ώρες. Μπορείτε να επιλέξετε υποαλλεργικά απορρυπαντικά καθώς και μαλακτικά της αρεσκείας σας.
poupoulenia ΠΟΥΠΟΥΛΕΝΙΑ (Παπλώματα και μπουφάν)
Κανένα πούπουλο δεν χάνει τον αρχικό του όγκο όταν καθαριστεί ή πλυθεί με τον σωστό τρόπο. Διαθέτουμε ειδικό μηχάνημα για το στέγνωμα των αγαπημένων σας πουπουλένιων μπουφάν (ή παπλωμάτων) ώστε να διατηρούνται αφράτα σαν καινούργια.
dermatina2 ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ - ΦΥΣΙΚΕΣ ΓΟΥΝΕΣ
Καθαρισμός με σύγχρονα μηχανήματα στεγνού καθαρισμού. Βάφουμε τα παλιά, τα φθαρμένα ακόμη και τα μουχλιασμένα δερμάτινα. Η βαφή τους γίνεται στο χρώμα του δερμάτινου ή σε άλλο της επιλογής σας, ανάλογα με το ρούχο. Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένες και ανεξίτηλες βαφές, για να καλύπτονται όλες οι ατέλειες και τα γδαρσίματα και για να γίνεται το δερμάτινό σας καινούργιο. Οι επιδιορθώσεις που κάνουμε σε δερμάτινα είδη είναι: το ράψιμο κουμπιών, η αλλαγή φερμουάρ, η αλλαγή φόδρας, το κόντεμα στα μανίκια και η αντικατάσταση σχισμένης επιφάνειας.
xalia ΧΑΛΙΑ
Καθαρίζοντας τα χαλιά σας, τα απολυμαίνετε από κάθε είδους σκόνη, ακάρεα, βακτήρια και βρωμιές τα οποία είναι ιδιαίτερα βλαβερά για τα χαλιά σας και ανθυγιεινά για εσάς. Αναλαμβάνουμε όλα τα είδη χαλιών (μάλλινα, ακρυλικά, χειροποίητα, μοκέτες, ψάθες, βισκοζ) και σας τα φυλάσσουμε μέχρι να τα χρειαστείτε ξανά.
kalimata salonion ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΣΑΛΟΝΙΩΝ - ΡΙΧΤΑΡΙΑ
Με το στεγνό καθάρισμα, τα καλύμματα του σαλονιού σας απολυμαίνονται από κάθε είδους μικρόβια, βακτήρια και ακάρεα, συνδυάζοντας έτσι καθαριότητα και σωστή υγιεινή. Με το στεγνό καθάρισμα, τα καλύμματά σας δεν μαζεύουν και διατηρούν τα χρώματά τους ζωντανά. Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, όταν αυτό επιτρέπεται από τον κατασκευαστή, χρησιμοποιούμε και νερό ή wet cleaning.
kourtines2 ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ - ΡΙΝΤΟ
Υπάρχουν κουρτίνες διαφόρων υφασμάτων (συνθετικές, μεταξωτές, βαμβακερές, λινές κ.ά), οι οποίες καθαρίζονται η κάθε μία με διαφορετικό τρόπο. Επιλέγουμε πάντα τον καταλληλότερο τρόπο καθαρισμού (στεγνό καθάρισμα, wet cleaning, καθάρισμα με νερό) μετά από δοκιμή, όπου αυτή χρειάζεται. Φυσικά, το σιδέρωμα της κουρτίνας γίνεται σε πρέσα.
flokates ΦΛΟΚΑΤΕΣ - ΒΕΛΕΝΤΖΕΣ
Πλένονται σε ειδικό πρόγραμμα χαμηλών στροφών, για να μην μαζεύουν και για να μην αλλοιώνεται ο φλόκος τους.
endymata ΕΝΔΥΜΑΤΑ (Κουστούμια, ταγιέρ, παλτά, μπουφάν, σακάκια, φορέματα, παντελόνια, φούστες κτλ.)
Εφαρμόζουμε το στεγνό καθάρισμα στα ρούχα σας και, έτσι, επιτυγχάνουμε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε αυτά.
Εξασφαλίζουμε την άψογη καθαριότητα των ρούχων με:
α) προεργασία με μη τοξικά ξελεκιαστικά προϊόντα.
β) αντιβακτηριδιακή διαδικασία στεγνού καθαρισμού σε εγκεκριμένα μηχανήματα.
ampigie ΑΜΠΙΓΕ ΦΟΡΕΜΑΤΑ (Φορέματα με παγιέτες και στρας, ρούχα με γκλίντερ, μεταξωτά με κεντήματα)
Αντιμετωπίζουμε το κάθε είδος ξεχωριστά, για να αποφύγουμε τυχόν καταστροφές ή αλλοιώσεις στα ακριβά και αγαπημένα σας ρούχα. Γι' αυτό, πριν τον καθαρισμό, γίνεται δοκιμή του υφάσματος αλλά και των υλικών που το στολίζουν (παγιέτες, χάντρες, στράς, σιρίτια, πέτρες).
oikologies gounes ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΓΟΥΝΕΣ - ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ ΕΙΔΗ
Καθαρίζονται σε μηχανή στεγνού καθαρισμού το κάθε ένα μόνο του, ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερο φινίρισμα στο πέλος του ρούχου.
paradosiakes-stoles ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ
Αναλαμβάνουμε το καθάρισμα και τη συντήρηση παραδοσιακών στολών είτε από συλλόγους είτε ατομικά. Τα καθαρίζουμε μόνο με στεγνό καθάρισμα, για να μην αλλοιώνονται τα χρώματα και για να μην ξεβάφουν.
ieratika ΙΕΡΑΤΙΚΑ
Τα καθαρίζουμε συνήθως με στεγνό καθάρισμα και, όπου επιτρέπεται, με wet cleaning. Δίνουμε έμφαση στο άψογο σιδέρωμα για την ορθή συντήρησή τους.
nyfika ΝΥΦΙΚΑ
Αναλαμβάνουμε νυφικά από καταστήματα ή από ιδιώτες. Καθαρίζουμε το νυφικό σας σε ειδικά μηχανήματα χαμηλών στροφών και το σιδερώνουμε με προσοχή στις λεπτομέρειες. Για πολύ λερωμένα νυφικά μετά τον γάμο, εφαρμόζουμε ειδικά ξελεκιαστικά προϊόντα που κάνουν το νυφικό καινούργιο.
proikes ΠΡΟΙΚΕΣ
Τις καθαρίζουμε με στεγνό καθάρισμα σε συνδυασμό με νερό και λεύκανση. Στόχος μας είναι το απόλυτο λευκό. Το σιδέρωμα γίνεται πρώτα στο χέρι και μετά σε πρέσα ή κύλινδρο σιδερώματος.
stratiotika ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ
Προσέχουμε ιδιαίτερα τα ειδικά χαρακτηριστικά των στρατιωτικών στολών: κουμπιά, επωμίδες, διακριτικά. Εφαρμόζουμε μόνο στεγνό καθάρισμα.
bougades me to kilo3 ΜΠΟΥΓΑΔΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ
Για εσάς που βιάζεστε  ή δεν έχετε πλυντήριο ή δεν μπορείτε να στεγνώσετε τα ρούχα σας λόγω καιρικών συνθηκών, αναλαμβάνουμε την μπουγάδα σας σε πολύ οικονομική τιμή.
   

  • DSCN0241
  • DSCN0248
  • DSCN0710
  • DSCN0736
  • DSCN0755
  • DSCN0759
  • DSCN0762
  • DSCN0764
  • DSCN0781
  • P4304036
  • P4304042
  • P4304047